terug naar de startpagina

U heeft problemen met een domeinnaam?

Een domeinnaam is van essentieel belang voor uw website en dus voor uw bedrijf of organisatie. Het verkrijgen, verhuizen of overdragen van een domeinnaam gaat in de meeste gevallen goed maar soms ook niet. Noodgedwongen uit moeten wijken naar een andere domeinnaam of tijdelijk off-line is natuurlijk geen optie.

Cookin' Internet werkt samen met Meneer John. Meneer John is geen gewone webhoster maar onderscheidt zich door het bieden van een totaalpakket, aangevuld met goede service, duidelijke taal en oplossingen waar je wat aan hebt.

Wilt u samen met ons uw domeinnaam claimen, verhuizen of overdragen? Neem dan contact met ons op.

Wie is Meneer John

Meneer John is nog zo’n echte ouderwetse dienstverlener. U kent ze wel. Goede service, korte lijnen en doen wat hij zegt. Dat is Meneer John… ten voeten uit.

Als u Meneer John echter wil uitnodigen op uw verjaardag of personeelsfeestje… dan moeten we u teleurstellen. Meneer John bestaat alleen online en fungeert daar als uw persoonlijke webhostingconsulent in opdracht van Verhaeg Webdesign & Webdevelopment uit ’s-Hertogenbosch.

Meneer John adviseert, configureert en archiveert uw behoeften op het gebied van webhosting en domeinnaamregistraties- of verhuizingen en zorgt er daarnaast voor dat e-mailadressen worden aangemaakt en bij de juiste personen terecht komen.

Meer weten over de diensten van Meneer John? Klik hier.

Vrijblijvende Quickscan?