terug naar de startpagina

Offertetraject voor een klant

Bij het starten van een webproject spelen een aantal zaken een rol. Het belangrijkste is het verwoorden waar het eindproduct aan moet voldoen. Wat zijn uw wensen en eisen? Als u niet kunt aangeven wat u precies wilt hebben, dan zou het wel heel toevallig zijn als uw web-buro dat zo zou bouwen...

Het opstellen van een duidelijk en alles omvattend functioneel ontwerp (FO) zal resulteren in een project dat soepel en vlot verloopt. Voor web-buro's is het erg lastig om gaandeweg grote aanpassingen aan de functionaliteit uit te voeren en daarnaast zijn er tal van manieren om onderdelen te bouwen.

Cookin' Internet kan uw project begeleiden van de ruwe schets tot de live-gang van een web-project waar u trots op bent. Hoe we dat doen? U ziet het hier naast.

Wilt u samen met ons uw web-project oppakken? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze

De werkwijze bij een dergelijk project verloopt in een aantal stappen:

  1. Tijdens een eerste flip-over sessie bij u op kantoor helpt Cookin' Internet met het opstellen van een gedetailleerd pakket van eisen en wensen;
  2. Op basis van dit pakket wordt een functioneel ontwerp (FO) geschreven dat in grote lijnen de functie en werking van de applicatie beschrijft;
  3. Op basis van het FO wordt een offerte-aanvraag geformuleerd. De offerte-aanvraag wordt aan een geselecteerd aantal web-buro's gestuurd.
  4. Samen met u worden de ontvangen offertes beoordeeld en wordt gekeken welke buro's voor een gesprek uitgenodigd kunnen worden. Wij zullen uiteraard bij deze gesprekken aanwezig.
  5. Op basis van de gesprekken en de uitgebrachte offertes zullen wij samen een buro selecteren en daar de opdracht aan verstrekken.
  6. Samen met u en het web-buro zal een planning gemaakt worden en worden een aantal controle-punten vastgesteld.
  7. Cookin' Internet begeleidt het bouwtraject en houdt toezicht op de naleving van het FO en de gemaakte planning.
  8. Samen met u en het web-buro zal de uiteindelijke oplevering worden uitgevoerd.
Vrijblijvende Quickscan?